Schooluren

SCHOOLUREN

Heel wat kinderen komen met de bus naar school. De uren waarop de bus langsrijdt zijn op dit moment niet in overeenstemming met de schooluren. Om voor deze kinderen en hun ouders zoveel mogelijk te vermijden dat ze een uur moeten wachten op de volgende bus, zullen we vanaf september vroeger eindigen.

De opvang blijft dagelijks gratis tot 16 uur en op woensdag tot 13 uur.

LAGERE SCHOOL                                                              KLEUTERS

KLEUTERS

instappers

1e kleuterklas

juf Ilse

op vrijdag: juf Joni

kinderverzorgster : juf Patricia

2e kleuterklas

juf Roxane

3e kleuterklas

juf Kim

op maandag: juf Joni

kleuterturnen

juf Eline

zorg kleuters

juf Joni

*Juf Ilse werkt 4/5 en is op vrijdag niet aanwezig op school; juf Joni neemt dan de klas over.
*Juf Kim neemt verder ouderschapsverlof en zal telkens 3 weken na elkaar op maandag niet werken en de 4e maandag wel werken. Op maandag staat juf Joni in de derde kleuterklas.

*we starten het schooljaar met één groep voor onthaal- en eerste kleuterklas (°2016 en °2017). Van zodra deze groep te groot wordt, zal deze worden gesplitst en wordt juf Joni de juf van de onthaalklas.